Waarom Studio Smelt?

Telling stories, melting solutions

Iedere organisatie heeft een uniek verhaal, ook jouw bedrijf. Wij kunnen niet wachten om samen met jou op zoek te gaan naar dat verhaal. Een verhaal dat wij vervolgens verbeelden aan de hand van perfecte shots, creatieve concepten en eventueel professionele voice-overs en high-end geluidstechnieken. Want een video kan zoveel meer zijn dan een video. Een video is een beleving.

Om tot dit prachtige eindresultaat te komen werken wij aan de hand van een duidelijk en overzichtelijk stappenplan en daar waar nodig kopen wij kwaliteit in. Zo hebben wij passie voor het creëren van het perfecte shot en het nabewerken van de video, maar hebben we bijvoorbeeld hoogwaardige partners op het gebied van voice-over en animatie. Partners die aangestuurd worden door ons. Wij willen focussen op waar we goed in zijn om zodoende de beste te worden. Een visie die goed aansluit op de visie van HUB73, het businesscenter aan de A73 waar wij gevestigd zijn.

Wat doen we dan precies? Wij produceren high-end audiovisuele content, onder te verdelen in brandvideo’s, bedrijfsvideo’s, sfeervideo’s, productvideo’s en commercials of socialvideo’s. Altijd met oog voor detail; altijd vanuit perfectionisme; altijd goed luisterend naar jou, de klant.

Wij gaan niet voor goed. Wij gaan voor perfect. Wij zijn Studio Smelt. Telling stories, melting solutions.

Samen aan de slag gaan om jouw verhaal perfect in beeld te brengen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Samen de mogelijkheden van een efficiënte video voor uw bedrijf bespreken?
Neem contact op, we helpen je graag!